5 Essential Elements For drumul gresit episodulVreau sa ajung in Halkidiki si am ca variante de puncte de plecare Bucuresti sau Pitesti. Pana acum mergeam prin Giurgiu – Sofia – Kulata (anu’ trecut, doar la dus, am incercat varianta Makaza) anu’ asta insa inteleg ca la pod se pot sta si 4 ore iar politistii bulgari fac pe serifii europei si controleaza cu exces de zel tot ce intra in tarisoara lor draga (ma rog, ei sunt si patiti cu incidentul Burgas).

O nuuuuuuuuu … El a spus că va merge în oraș cu mine! Trebuia să mergem la cumpărături! Vreau cu adevărat niște haine noi …

Cand terminam operatiunea, ne luam “la revedere”, multumim frumos pentru ospitalitate si gazduire. Adi da motorul sau jos de pe cric si se urca. Eu intru in spatiul de 50 de cm dintre motoare si incerc sa fac acelasi lucru – sa cobor motorul "din pom", de pe cricul central.

Intr-un ultimate, apare si Vladimir care uitase nu stiu ce. Vede "stadiul" in care ajunsesem si ne da un cleste dubios cu care am reusit sa desfacem partea superioara a jambei – pe-acolo pe unde se pune in mod regular uleiul. Completam uleiul resolve cat trebuie, montam furca la loc, curatam discul de uleiul vechi curs, fac reglajele din nou si hai la examination generate.

nu e corect de ce se intampla.speram sa ramana veci batraneti impreuna.Li sau intamplat atatea ...nu meritau asta.Cand am privit acele momente mama a spus ca nu am mai programs niciodata atat de tare

Mari get more info macar a fost sincera a zis ca ea experience exact ceea ce simte. Asta e de fapt adevaratul take a look at. El resolve dupa ce a vazut imaginile cu ea a mers in bratele ispitei, inseamna ca pana atunci s-a abtinut, deci nu a fost sincer. :))

adevarat ..nu mai are nici un rost a fost cel mai frumos film pe treatment l-am vazut pacat ca a avut un final trist

Am calatorit cu masina in Grecia si este asa cum scrie aici, este foarte relaxant, daca stii ce-ti doresti de la excursie, eu individual nu rezist intr-un loc mai mult de doua zile, asa ca, am vazut si cunoscut multe locuri in Grecia, astept vara si plec din nou pe patru roti.

felicitari pt acest Internet site,buna ziua,as dori sa stiu daca e Okay gpsul deoarece tot citesc ca nu e Okay,am dori prin serbia spre halkidiki din oradea cu masina,adresa de e-mail narcisz_negrean@yahoo.com multumesc

Acest website si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.

Sfaturi de calatorie Grecia – In acest articol nu o sa gasiti sfaturi de genul “va recomandam sa va faceti asigurare medicala” sau “recomandam sa aveti trusa de prim ajutor in masina”; este plin internetul de astfel de “sfaturi regular”.

Tot mai aveam doua zile pana la deschiderea granitei insa ne temeam ca din cauza ca a fost inchisa asa mult timp vom gasi ditamai coada acolo si riscam sa intarziem trecerea.

Stiri - Stiri din cadrul cultelor, asociatiilor si organizatiilor religioase din tara noastra; informatii care privesc organizarea, dezvoltarea si activitatile seminificative pe care le desfasoara acestea.

Sunt de acord sa schimbe finalu eu una sunt inebunita de aceat serial dar daco emirva fi cu alta eu una nu ma mai uit un remaining foarte urat din cate filme turcesty mam uitat toate sau terminat cu un final fericit va rog sa schimbati finalul Ștergere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *